Upplev & upptäck!

"sommar" SkapaKraft" "uppfyll&upplev"Sol, regn, blåst, lä, solregn, åska, hagel, dimma & regnbågar. Nu är sommaren här! Vare sig du jobbar, inte jobbar eller har ett helt sommarlov; se till att känna på vädret varje dag. Uppfyll dig av sommaren & den känsla sommaren skapar hos just dig. Denna dag började klarblått & svettigt men nu svalkar vinden mot huden & molnen leker fram på himlen.

Inspireras av det lilla & det stora! Ta hjälp av vädret & de känslor som väcks. Solkatter, glädje, svett, frusen knottrig hud, tryckande åskväder, blixt & urladdning, rädsla, lövens prassel, myggors irriterande surr, kliande vrister, bar hud, kisande ögon, varma kvällar & kalla bad. Njut av alla vackra miljöer, upptäck!

Glad sommar önskar SkapaKraft

Bookmark the permalink.

Comments are closed.