Aspuddens Kreativa Verksamhet

Aspuddens Kreativa Verksamhet/3 företag i samverkan består av SkapaKraft, Svalans Bildateljé och Keramikverkstan Kavaletten.

Vi erbjuder sysselsättning i bild, form och skrivande!

Tillsammans utforskar vi lerans, färgernas och ordens kreativa möjligheter i keramikverkstad med ler- och stengods, bildateljé med Fritt måleri eller Skapande i ord och bild utifrån poesi, musik och olika teman. Inga förkunskaper behövs. Alla skapar utifrån sina egna förutsättningar! I samarbete med kommuner, stadsdelsförvaltningar, Alfaprojektet och Försäkringskassan.

Den kreativa sysselsättning vi erbjuder passar mycket bra om:

  • Du är långtidssjukskriven eller arbetslös; har varit hemma länge och behöver något för att stärka ditt självförtroende, se en ljusning i tillvaron
  • Du behöver en mjukstart innan återgång till arbete/arbetsträning/studier
  • Du har utmattningssyndrom eller bara inte orkar med stora grupper
  • Du har ett psykiskt eller neuropsykiatriskt funktionshinder

”Varje människa är i grunden expert på sig själv.
I en trygg miljö kan Du tillsammans med andra upptäcka
och inspireras till kreativt arbete.
Bygga upp tilliten till Dig själv och Din omgivning”

Vi fokuserar på det friska i människan, på att väcka nyfikenheten och stärka modet. Modet att komma till kurserna, att träffa andra, att skapa, att reflektera, samtala/ konversera och att VARA HÄR och NU!

Tider
Kreativt skapande i Ord och Bild:
fredag kl. 10:00-13:00
Keramik:
tisdag, onsdag och torsdag kl. 10.00 –13.00
Fritt Måleri:
måndag, tisdag, onsdag och torsdag kl. 10.00 –13:00

Biståndsbeslut krävs. Om det låter intressant för dig är det bara att kontakta oss för att bestämma en tid att komma på studiebesök. Har du en handläggare kan du själv kontakta denne eller så gör vi det tillsammans efter ditt besök. Kontaktinformation till keramik och fritt måleri finner du på respektive hemsida. Se under spännande länkar!

För att anmäla dig till Kreativt skapande i Ord och Bild maila: mail@skapakraft.nu eller skriv sms/ring: 073-7072299

All sysselsättning har rullande start under terminen, med möjlighet att börja så fort ett biståndsbeslut är fattat. För dig som bor i Stockholm stad finns vi med i Jämför Service: www.stockholm.se/jamfor

Kommentera